Produkty  |  Vyrobca
 

JW Fisher Pulse 8x

1,708.0 €
Dodacia lehota 14 dní
Opta sa na tovar Upozorni znmeho na tovar
JW Fisher Pulse 8x

Detektor kovov JW Fisher Pulse 8x je špičkovým produktom americkej spoločnosti JW Fisher, ktorá patrí ku svetovým lídrom v oblasti hľadania pod vodou. Pulse 8x je skutočným profesionálnym detektorom, ktorý sa dá používať v hĺbkach až 60 m. S týmto detektorom nie je problém hľadať vo velmi mineralizovaných slaných vodách.

Vďaka bohatému príslušenstvu, ktoré je štandardnou súčasťou balenia, možno tento detektor používať aj na hľadanie na súši. Detektor je štandardne vybavený dvomi konštrukciami - jedna je pre hľadanie pod vodou a druhá je pre hľadanie na súši. Balenie obshuje prenosné puzdro na detektor a príslušenstvo, nabíjačku s adaptérom pre používanie v sieti 120/220V, nabíjačku pre nabíjanie z autobatérie, opasok pre umiestnenie hlavnej jednotky okolo pásu, puzdro na príslušenstvo, slúchatka pre hľadanie na súši a vodotesné mono slúchatko pre umiestnenie pod potápačskú kuklu.

Medzi doplnkové príslušenstvo patrí predovšetkým 6 hľadacích cievok týchto priemerov: 13 cm, 26 cm, 41 cm, 46 cm s káblom dlhým 30,5 m pre spustenie napr. do studne, alebo z lodi a cievka 122x22 cm plus štandardná cievka 19  cm. Pre používanie týchto cievok musí byť detektor objednaný so špeciálnym vodotesným konektorom, ktorý umožňuje výmenu cievok. V opačnom prípade je štandardní cievka pevnou časťou hlavnej jednotky. Medzi ďalšie príslušenstvo patria vodotesné duálne slúchatka a náhradný akumulátor.

S detektorom Pulse 8x máte možnosť prezkúmať miesta kam sa ostatní "suchozemskí" hľadači nemôžu dostať. Prvé úspešné testy detektoru už prebehli aj na území ČR.
JW Fisher Pulse 8x
JW Fisher Pulse 8x

Prbuzn produkty

(c) 2010 NWS - Net & Web Services, s.r.o.